Δεν ασχολήθηκε καν η ΕΕΑ με τους ισολογισμούς, δηλώνοντας αναρμόδια! Δεν πήρε το υπόμνημα του Άρη!

Οι προσπάθειες του Αρη να εξασφαλίσει εξωαγωνιστικά την παραμονή του στη Σούπερ λίγκα φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα έχουν αποτέλεσμα, τουλάχιστον όσον αφορά το «μέτωπο» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην οποία στράφηκαν οι «κίτρινοι».

Όπως μετέδωσε το sentragoal πριν από λίγο: “Στην προγραμματισμένη συνεδρίασή της την Πέμπτη (27/3), η ΕΕΑ δεν ασχολήθηκε, καν, με την υπόθεση των ισολογισμών που δεν έχουν καταθέσει ο Πλατανιάς (φέτος) και ο Πανιώνιος (πέρυσι και φέτος), την οποία (υπόθεση) «κυνηγά» ο Αρης ζητώντας τον υποβιβασμό τους.

Μάλιστα, το υπόμνημα που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Κώνστας, δεν έφτασε καν στα χέρια των μελών της επιτροπής, προφανώς για γραφειοκρατικούς λόγους. Ετσι κι αλλιώς, ωστόσο, με βάση τα ισχύοντα, θα έπρεπε να έχει αποσταλεί μία ημέρα νωρίτερα, προκειμένου να ληφθεί υπόψιν στη συνεδρίαση”.

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ από την Αθήνα τονίζεται ότι:

“Από τις τάξεις της ΕΕΑ προκύπτει ότι η ίδια είναι αναρμόδια να ασχοληθεί με το θέμα των ισολογισμών, καθώς σε αυτήν «εμπίπτουν» μόνο οι προϋπολογισμοί. Βάσει του νόμου των ανωνύμων εταιριών, οι ισολογισμοί είναι αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και αν τελικά «ασχοληθεί» με την υπόθεση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που δεν φαντάζει πιθανό, δεν μπορεί να πάρει κάποια απόφαση, αλλά μόνο να εισηγηθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ το ρεπορτάζ που προηγήθηκε

To Top