ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν βάζει “πωλητήρια” σε παίκτες, όμως αυτά είναι τα οικονομικά “θέλω” του Άρη αν έρθουν προτάσεις…

Η ταμπέλα… “πωλείται”, δεν έχει μπει σε κανένα όνομα ποδοσφαιριστή του Άρη, από πλευράς διοίκησης των “κιτρινόμαυρων”, όμως θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξουν προτάσεις το καλοκαίρι, όπως άλλωστε υπήρξαν και τον περασμένο Ιανουάριο. 

Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του Άρη, που έχουν ξεχωρίσει φέτος. Γιάννης Φετφατζίδης, Λούκας Σάσα και Λίντσεϊ Ροζ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας. Μάλιστα και οι τρεις δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Άρη, με τον Γάλλο να έχει για δύο ακόμα χρόνια σε αντίθεση με τους άλλους δύο, των οποίων το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2021.

Μπορεί ο Άρης να μην έχει βάλει επίσημα “πωλητήριο” για κανέναν από τους τρεις, καθώς υπολογίζονται στις βασικότατες μονάδες της ομάδας για την επόμενη σεζόν, όμως φημολογείται έντονα στην… πιάτσα, πως προτάσεις θα φτάσουν στην Αλκμήνης για τους τρεις παίκτες.

Και όπως είναι απολύτως λογικό, οι ιθύνοντες του Άρη θα τις εξετάσουν προσεκτικά και αναλόγως με το συμφέρον τους θα πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις, αν και αρχική τους πρόθεση είναι να ανανεώσουν σε πρώτη φάση οι Φετφατζίδης και Σάσα…

Τα οικονομικά δεδομένα, ωστόσο, είναι συγκεκριμένα:

Για τον Λούκας Σάσα η ρήτρα του είναι 1.000.000 ευρώ για άλλη ελληνική ομάδα και 600.000 ευρώ για ομάδα του εξωτερικού. Οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι τον Βραζιλιάνο μέσο, ως ελεύθερο…

Όσο για τους Φετφατζίδη και Ροζ, οι αρχικές απαιτήσεις του Άρη ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ!

Αρχικά, διότι “ποντάρει” πολλά στην εξαιρετική χρονιά του “Φέτφα” που έδειξε φέτος “αναγεννημένος” αγωνιστικά, ενώ για τον Γάλλο αμυντικό πέρα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, συνυπολογίζει το γεγονός πως έδωσε περίπου 200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Λοριάν, ενώ ο γαλλικός σύλλογος έχει διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, κοντά στο 25%.

 

 

To Top