Δεν βγήκε άκρη στον ΕΣΑΚΕ, στον αέρα τα… πάντα!

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ όπου έδωσαν το «παρών» οι ιδιοκτήτες των 14 ομάδων χωρίς ωστόσο να παρθεί κάποια απόφαση και τα πάντα να εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα.

Ο Ολυμπιακός επιμένει στην απόφασή του να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ θεωρώντας ότι ήταν παράνομος ο ορισμός-κλήρωση των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ στον ΕΣΑΚΕ ισχυρίζονται ότι θα διεξαχθεί κανονικά η 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League. Πάντως εάν και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» δικαιωθούν από το ΑΣΕΑΔ, τότε θα… ακυρωθεί ολόκληρη η αγωνιστική και θα πρέπει να επαναληφθεί!

Από εκεί και πέρα και μετά τους πρώτους διαλόγους μεταξύ Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλου, οι τόνοι… ανέβηκαν, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να λέει ότι «θα σας γράψει το βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες που αποχωρήσατε στο ημίχρονο». Τον λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, ο οποίος… προκάλεσε τον Παναθηναϊκό: «Γιατί δεν θέλετε ξένους διαιτητές. Φοβάστε;» Νωρίτερα οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός είδαν δώσει όλα τα mail για τον παράνομο ορισμό του Αναστόπουλου.

Πάντως οι ομάδες της Basket League ήταν… αντίθετες με την στάση του Ολυμπιακού, ενώ μετά το τέλος του Δ.Σ. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για «13-1 των ομάδων» ενώ αντίθετα δεν θέλησαν να προβούν σε κάποια δήλωση οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. O πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Γουλιέλμος ισχυρίστηκε ότι θα μείνει τελικά ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος υποστήριξε ότι ο διαιτητής Αναστόπουλος θα δηλώσει κώλυμα και δεν θα βρεθεί στο ΣΕΦ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας.
To Top