ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν βιάζεται ο Μποχωρίδης, δεν πιέζει ο Άρης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στο μυαλό του τι θέλει να κάνει. Ο Άρης δεν πρόκειται να τον πιέσει, τουλάχιστον όσο είναι στην Αμερική ο Βαγγέλης Αγγέλου. Θα του δώσει χρόνο και θα τον περιμένει.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο διεθνής γκαρντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές, όπως είναι λογικό. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει στην καριέρα του.

Ο Άρης του έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο. Έχει δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, χωρίς ακόμα ο παίκτης να έχει κάποια πρόταση στα χέρια του, ενώ παράλληλα θα εξετάσει και τις όποιες επιλογές έχει στο εξωτερικό.

Δεν είναι ευκολη απόφαση. Ο Αγγέλου έχει πει στον Μποχωρίδη τα πάντα σε ότι αφορά τον ρόλο του στην ομάδα και τι ακριβώς ομάδα θέλει να φτιάξει, ωστόσο ο παίκτης – και λογικό είναι μέχρι ενός σημείου – θέλει να δει αν μπορεί να επιστρέψει στο πιο υψηλό επίπεδο.

Η λογική λέει πως απόφαση ο Μποχωρίδης δεν θα βιαστεί να πάρει και ενδεχομένως αυτή να τοποθετηθεί χρονικά μετά την επιστροφή του Αγγέλου από το Λας Βέγκας. Βέβαια λογική σε μια μεταγραφική περίοδο δύσκολα υπάρχει, γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν…

To Top