ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν δέχτηκε να κάνει “παζάρια” με τον Βουό ο Άρης και στρέφεται αποκλειστικά σε Μπαστακό…

Το θέμα του Πατρίκ Βουό και ο τρόπος με τον οποίο ο ίδιος και ο μάνατζέρ του, χειρίστηκαν την μεταγραφή στον Άρη, είναι το κυρίαρχο θέμα των τελευταίων ωρών.

Είναι πασιφανές πως τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζερ, αθέτησαν την προφορική συμφωνία με τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν την πρόταση του ΟΦΗ για να πιέσουν τον Άρη να δώσει ακόμα περισσότερα χρήματα από αυτά που συμφώνησαν την περασμένη Πέμπτη, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή!

Όπως υποστηρίζουν στην Αλκμήνης, η πλευρά του Βουό στις τελευταίες επικοινωνίες με τους ανθρώπους του Άρη, αύξησε τις οικονομικές της απολαβές, κάτι που έγινε δεκτό από τους “κιτρινόμαυρους” σε πρώτη φάση, καθώς ήθελαν να κλείσει η μεταγραφή.

Ωστόσο, η πλευρά του Βουό δεν έμεινε εκεί. Ζήτησε ακόμα περισσότερα χρήματα, με αποτέλεσμα ο Άρης να μην μπει καν σε διαδικασία για “παζάρια” με τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, τονίζοντάς τους, πως έχουν να τηρήσουν μία προφορική συμφωνία.

Κι αυτό, γιατί ο ίδιος ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ο Στέλιος Βραδέλης (ατζέντης και του Χαντί), σε συνεχείς δημόσιες τοποθετήσεις του σε ραδιόφωνα της πόλης, υποστήριζε πως ο Άρης έχει τον πρώτο και μοναδικό λόγο για τον Βουό, καθώς έδωσαν τα χέρια.

Πλέον, το βάρος για την απόκτηση επιθετικού, πέφτει αποκλειστικά και μόνο στον Μιχάλη Μπαστακό, που αν μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”.

To Top