Δεν διακόπτει το πρωτάθλημα προς το παρόν ο Μητσοτάκης

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να κυκλοφόρησε το σενάριο για παρέμβαση Μητσοτάκη για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, αλλά ο πρωθυπουργός δεν αναμένεται να πάρει απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος άμεσα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όσο και υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη παρακολουθούν στενά το θέμα, έχουν προβληματιστεί αρκετά για όσα συμβαίνουν αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά δεν έχουν διάθεση να υπάρξει προς το παρόν τουλάχιστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Σίγουρα η ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού για πρώτη φορά θα τοποθετηθεί για την κατάσταση των των τελευταίων ημερών, ενώ αναμένεται να ανακοινώσει σειρά πρωτοβουλιών για από την πλευρά της κυβέρνησης για αλλαγή εικόνας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλωστε, στόχος του πρωθυπουργού που αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση είναι να ξεπεραστεί η κρίση και όχι να τεντώσει το σχοινί.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται για πρώτη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλήσει ανοικτά για πρόσωπα και καταστάσεις και να φωτογραφίσει τους υπαίτιους για την κατάσταση που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top