“Δεν είναι ανθρώπινα λάθη, μιλάμε για μισθοφορική αποστολή!”

Ο Παναιτωλικός “φωνάζει” για την διαιτησία του Καμπαξή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Αγρινίου, Φώτης Κωστούλας υποστήριξε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο… βρωμάει από μακριά!

Μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” τόνισε: “Δεν είναι ανθρώπινα λάθη, τα ανθρώπινα λάθη ξεχωρίζουν γιατί είναι μια η δύο. Εδώ μιλάμε για μισθοφορική αποστολή, δεν ξέρω αν τα πήρε, γιατί μερικές φορές εξυπηρετεί κάποιες ανάγκες, όπως ήταν χθες ο διαιτητής Καμπαξής στον αγώνα της ομάδας μας. Έχουμε χάσει τρία παιχνίδια από διαιτητές στιλ Καμπαξή. Μετά το χθεσινό δεν υπάρχει αύριο. Ακόμα και αν η ΕΠΟ δεν μας επιτρέπει να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις, ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι. Και ο Βελλής έχει δίκιο με όσα λέει και ο Κούγιας έχει δίκιο, αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει, γι’ αυτό έκανα έκκληση προς τον κ. Σαρρή και τα αρμόδια όργανα, γιατί με αυτές τις συμπεριφορές μας διώχνουν από τα γήπεδα. Πρέπει κάτι να κάνουμε, να διαμαρτυρηθούμε”.

Στην συνέχεια τόνισε: «Δεν είναι τυχαία όλα αυτά. Δεν ξύπνησε μια μέρα ο κ. Καμπαξής και είπε θα πάω να σφάξω τον Παναιτωλικό. Εδώ υπήρχε σχέδιο. Όσον αφορά τον κ. Πανόπουλο και την ανακοίνωση του, προφανώς είναι ένας άνθρωπος που έχει εμπειρία από τέτοιες διαιτησίες. Δεν μίλησα μαζί του, διαβάζω μόνο τις ανακοινώσεις».

Τέλος ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο βρωμάει στην Ελλάδα από μακριά και αναγκάζει τους έντιμους προέδρους να οδηγούνται στην αποχώρηση και διαβάζουμε στις εφημερίδες, βλέπουμε στις ιστοσελίδες πως για όλες αυτές τις βρωμιές φταίει κατά 99% η διαιτησία. Έτσι καταστρέφεται το ποδόσφαιρο».

 

To Top