Δεν είναι αρνητικός ο Ολυμπιακός στους δανεισμούς…

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός να δώσει στον Άρη δανεικούς παίκτες. Αυτό αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων και συγκεκριμένα για τους Ανδρέα Τάτο, Γιάννη Ζαραδούκα και Δημήτρη Διαμαντάκο!

Το ρεπορτάζ στο “redplanet.gr” αναφέρει: “Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που στην παρούσα φάση δεν υπολογίζονται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους οποίους ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τους δώσει σε κάποια άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους ως το τέλος της σεζόν.

Μια από τις ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για παίκτες του Ολυμπιακού είναι και ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα ήθελαν να αποκτήσουν ακόμη και τρεις παίκτες με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες! Ανδρέας Τάτος, Γιάννης Ζαραδούκας και Δημήτρης Διαμαντάκος είναι στην λίστα με τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει ο Άρης με τη μορφή δανεισμού και περιμένει να μάθει από τους ερυθρόλευκους αν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Από τον Ολυμπιακό δεν είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο ρόλο θα παίξει η επιθυμία των ποδοσφαιριστών που έχουν προτάσεις και από αλλού, όπως π.χ. ο Τάτος τον οποίο επιθυμεί διακαώς και ο ΟΦΗ”.

 

To Top