ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν είναι εύκολη η άρση του απαγορευτικού μεταγραφών όταν δεν υπάρχει “ζεστό” χρήμα – Υπήρξαν ήδη τα πρώτα “όχι” από πιστωτές

Επτά υποθέσεις που έχουν οδηγήσει σε απαγορευτικό μεταγραφών καλείται να λύσει η διοίκηση πρωτοδικείου του Άρη, αλλά προς το παρόν βρίσκει… τοίχο ακόμα και στις θεωρητικά πιο “εύκολες”.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι στις πρώτες επαφές που έγιναν με τους Γουίλ Κάμινγκς και Κάιλ Γουίβερ, αμφότεροι ήταν αρνητικοί στις προτάσεις που άκουσαν από τη διοίκηση για τον τρόπο εξόφλησης των οφειλών.

Ο Έρικ Μπάκνερ ήταν η πιο εύκολη περίπτωση και έκλεισε πολύ γρήγορα, λαμβάνοντας χρήματα από αυτά που προέκυψαν από το στοίχημα μέσω της κυβέρνησης.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αν υπάρχει “πρόβλημα” με αυτές τις περιπτώσεις που είναι της τάξης των 30-40 χιλιάδων ευρώ, πόσο πιο δύσκολες είναι οι υπόλοιπες, οι οποίες είναι άνω των 100 χιλιάδων ευρώ (Σανικίτζε, Μαρμπλ, Ντραγκίτσεβιτς, Τζένκινς – Ο Καββαδάς είναι κάτω από 100.000 ευρώ).

Αν δεν υπάρχει “ζεστό” χρήμα για να πειστούν οι παίκτες να ξαναμπούν σε διαδικασία διακανονισμού, τότε μοιάζει πολύ δύσκολο να κλείσουν οι συμφωνίες και να επιτευχθεί άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

To Top