“Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για την επιστροφή του Γκάλη”

Το πρώην μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ Άρης και μέλος της ΣΑΡΙΣΑ, Σωτήρης Κιοσέλογλου, μίλησε για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, για την ανέφικτη επιστροφή του “Νικ” στα κοινά της ομάδας τη δεδομένη στιγμή, για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση των κίτρινων αλλά και τις λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν ως ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την εκδήλωση προς τιμήν του Γκάλη, που ήταν και μέλος της επιτροπής που την οργάνωσε: “Αυτή η εκδήλωση ήταν καθήκον μας να γίνει. Καθήκον όλων των Αρειανών. Έπρεπε η δική μας γενιά να φέρουμε πίσω αυτόν τον άνθρωπο, να τον τιμήσουμε όπως του έπρεπε. Εγώ το είχα συζητήσει και με την πρώην διοίκηση, πριν τον κ. Αρβανίτη. Δεν προχώρησε για κάποιους λόγους και μάλιστα κάποιοι έλεγαν πως δε γινόταν επειδή ήθελε λεφτά ο Γκάλης, πράγμα που μόνο που ακούγεται είναι ντροπή”.

Για ενδεχόμενη επιστροφή του Νίκου Γκάλη στα κοινά του Άρη: “Είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει τον Άρη πάλι “Αυτοκράτορα”. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες ώστε να επιστρέψει ο Γκάλης και να εμπλακεί σε μια εταιρία, που είναι καταχρεωμένη. Στην ουσία είναι χρεοκοπημένη και προσπαθεί να επιβιώσει”.

Για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ Άρης: “Εμείς, ως ΣΑΡΙΣΑ, τα λέγαμε πριν 2 χρόνια, αλλά κανείς δεν μας άκουγε. Έλεγαν πως θέλουμε το κακό της ομάδας. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που έχουν ονοματεπώνυμο που οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο και θα συνεχίσουν να την οδηγούν.

ΣΑΡΙΣΑ, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει οικονομική δυσπραγία σε όλες τις επιχειρήσεις και δεν μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες, διότι πρέπει να σώσουν τις προσωπικές τους επιχειρήσεις. Όφελος, έτσι κι αλλιώς, από αυτήν την εμπλοκή δεν υπάρχει”.

Για το αν μπορεί να βοηθήσει ξανά ο Ντίμης Παπαϊωάννου αλλά και γενικώς ποιοι μπορούν να βοηθήσουν τους κίτρινους: “Πόσο να βοηθήσει ο κ. Ντίμης Παπαϊωάννου; Φτάνει! Έβαλε ένα σωρό λεφτά και δούλεψε πολύ για αυτή την ομάδα. Θα πρέπει να βρεθούν νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα αγαπούν την ομάδα και θα θέλουν να βάλουν χρήματα. Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να βοηθήσω οικονομικά. Αλλά, ό,τι κι αν χρειαστεί ο Άρης, εμείς είμαστε εδώ. Είμαστε στρατιώτες της ομάδας”.

Για το αν γνωρίζει πως υπήρχε συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, κ. Αρβανίτη και τον Γκάλη και την διοργάνωση ενός τουρνουά με το όνομά του κάθε χρόνο: “Δεν γνωρίζω πως υπάρχει συνάντηση ανάμεσα στον κ. Αρβανίτη και τον Νίκο Γκάλη. Εντάξει, συμφωνώ πως μπορεί να γίνει ένα τουρνουά κάθε χρόνο με το όνομά του ώστε να τον τιμάμε, αλλά δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες ώστε να τον βάλουμε μπροστά”.

Για τη λύση σωτηρίας με το άρθρο 99: “Το άρθρο 99 είναι η λύση, αλλά θα πρέπει και να πληρώνονται οι δόσεις. Το μπάτζετ της ομάδας θα πρέπει να είναι 300.000 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 99. Δεν μπορεί να είναι παραπάνω”.

To Top