«Δεν είναι μόνο μάγοι οι Βραζιλιάνοι, να προσέξουν οι διαιτητές»

Την προσοχή των διαιτητών του αγώνα Βραζιλία-Γερμανία επέστησε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στο παιχνίδι των Βραζιλιάνων, λέγοντας ότι οι παίκτες της «σελεσάο» δεν προσπαθούν να προσφέρουν μόνο θέαμα.

Εκτός από θέαμα οι παίκτες της Βραζιλίας παίζουν αρκετά σκληρά, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Κολομβία, όπως δήλωσε ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ.

Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι έκανε 31 φάουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα της προημιτελικής φάσης και αντίκρισαν μόνο δύο κίτρινες κάρτες, με μία εξ’ αυτών να πηγαίνει στον Τιάγκο Σίλβα που πιθανότατα θα χάσει το ματς με τη Γερμανία.

Ωστόσο, ο διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε ότι οι διαιτητές πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα το σκληρό παιχνίδι της «σελεσάο».

«Είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση για να αντέξω τα φάουλ των Βραζιλιάνων που ξεπερνούν το όριο. Οι Βραζιλιάνοι δεν είναι μόνο μάγοι του ποδοσφαίρου, αλλά μέρους του παιχνιδιού τους είναι να κάνουν και σκληρά τάκλιν. Για αυτό οι διαιτητές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί», τόνισε ο Γερμανός χαφ στη «Daily Mail.»

Στη συνέχεια, ο Σβαϊνστάιγκερ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νεϊμάρ: «Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι ότι ο Νεϊμάρ δεν παίζει. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε τη Βραζιλία να είναι περισσότερο σφιχτή στην άμυνά της, αφού θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το τρόπαιο και για εκείνον».

πηγή: sportfm.gr

To Top