Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός για Μποχωρίδη…

Δεν “παίζει” μόνος του ο Παναθηναϊκός στην απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Θα υπάρχει και Ολυμπιακός, αλλά και άλλη μία φημισμένη ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, που θα δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη του Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketnews.gr “o Λευτέρης Μποχωρίδης προβλέπεται να γίνει το πρόσωπο των επόμενων ημερών. Ο νεαρός γκαρντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Μέχρι στιγμής όμως, καμία ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Πριν από πέντε χρόνια, η εξαιρετική απόδοση του Κώστα Παπανικολάου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Εφήβων έπεισε τον Ολυμπιακό να καταβάλλει 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Τούτη τη φορά, οι εμφανίσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών έχουν βάλει σε σκέψεις τους αιωνίους και (τουλάχιστον) μία φημισμένη ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και σκοπεύει φέτος να προχωρήσει σε ισχυρή επένδυση.

Ασφαλείς πληροφορίες του Basketnews αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Οι ίδιες πηγές τονίζουν όμως ότι είναι θέμα ημερών να κατατεθεί. Είναι γνωστό εξάλλου ότι ο 19χρονος παίκτης βρίσκεται στις σκέψεις τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ολυμπιακού. Ο Άρης τηρεί στάση αναμονής και είναι διατεθειμένος να συζητήσει με τον διεθνή γκαρντ και φυσικά να διαπραγματευτεί την οποιαδήποτε πρόταση.

 

To Top