Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο! Ο Μάνταλος σφυρίζει Άρης-Πανθρακικός!

Δεν πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο. Ο Σταύρος Μάνταλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα-μια χρονιά του Άρη με τον Πανθρακικό!

Ο διαιτητής από την Αθήνα θα έχει συνεργάτες τους επίσης Αθηναίους Αντώνη Καρατζίκα και Γιάννη Τουμπακάρη, με τέταρτο τον Γιώργο Κομίνη (Θεσπρωτίας) και παρατηρητή τον Δημήτρη Γκρούτση Κορινθίας.

Ο Μάνταλος είναι ένας από τους διαιτητές που ξυπνούν μόνο αρνητικές μνήμες στους κίτρινους. Φέτος “χτύπησε” στον αγώνα Πλατανιάς-Άρης, οι κίτρινοι με αυτόν διαιτητή δεν έχουν κερδίσει, ενώ ήταν ο διαιτητής που δεν… είδε τον ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη στο ΑΕΚ-Βέροια!

H πρώτη φορά

Την πρώτη φορά που… συναντήθηκε η κιτρινόμαυρη ομάδα μαζί του ήταν πριν από περίπου δυο χρόνια.

Συγκεκριμένα στις 16/1/2011 όταν ο Άρης φιλοξένησε τον Πανιώνιο και ηττήθηκε με 0-2. Σε ένα παιχνίδι που είχε κάποια προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο.

Στις 27/2 του ίδιου χρόνου όταν οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν στο ΑΕΛ FC ARENA με αντίπαλο την Λάρισα. Τελικό σκορ 2-2 με τους κίτρινους να χάνουν τους τρεις βαθμούς στο 93′,μετά από λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ Σηφάκη. Στη συνέχεια και ενώ τρεις παίκτες του Άρη έβγαιναν στην αντεπίθεση στην τελευταία φάση του αγώνα, σφύριξε την λήξη!

Πρώτο “χτύπημα” στην Λιβαδειά

Φέτος ήρθε η σειρά να συναντηθούν ξανά. Ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής τον περασμένο Νοέμβριο όπου ο Άρης είχε δύσκολο έργο έναντι του φορμαρισμένος Λεβαδειακού στην ομώνυμη πόλη. Τελικό σκορ 2-1 με την ομάδα του Άρη να εκφράζει πολλά παράπονα για τα φαλτσοσφυρίγματα του Αθηναίου διαιτητή. Μάλιστα με δίκη του απόφαση -που αποδείχτηκε τελείως λανθασμένη- απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Γκέσιο με αποτέλεσμα να «κρεμάσει» την υπόλοιπη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα της Λιβαδειάς υπάρχουν ομολογίες από τους ποδοσφαιριστές του Άρη στις οποίες καταγγέλλουν ότι ο Μάνταλος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού «πότιζε» την ένταση με τα ειρωνικά του σχόλια. Σε κάθε διαμαρτυρία ή παράπονο των κίτρινων απαντούσε σε εριστικό ύφος: «Δεν πειράζει, τι φωνάζετε; Εσείς δεν λέτε ότι κάνω λάθη; Ακόμη ένα λάθος και τι έγινε;».

Και με Πλατανιά

Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος “χτύπησε” σε ένα ακόμη παιχνίδι φέτος κόντρα στον Πλατανιά. Στη φάση της αποβολής του Γιαννιώτα. Ο Αθηναίος διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Άρη στο 51′ σε σπρώξιμο στον Ναζλίδη.

Το… παρελθόν

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο 32χρονος Αθηναίος διαιτητής ήταν ένας από τους χειρότερους της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 στην Σούπερ λίγκα, στην πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία.

Πέρσι είχε «κοπεί» μια είχε ακουστεί το όνομά του στις περιβόητες κασέτες με τον Αχιλλέα Μπέο, όταν ο πρόσφατα αποφυλακισμένος παράγοντας είχε πει ο τότε ως μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου πως το «Λάρισα-Άρης θα βγει Χ», όπως κι έγινε (2-2) με τον Μάνταλο. Όλοι θυμούνται ότι στην τελευταία φάση του αγώνα και ενώ έβγαιναν τρεις παίκτες του Άρη στην αντεπίθεση, ο Μάνταλος έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο σφυρίζοντας την λήξη!

 

 

 

To Top