Δεν είναι σε κανένα mock draft ο Μποχωρίδης, καμία απόφαση προς το παρόν

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποσύρει ή όχι τη συμμετοχή του από το φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι το κάνει και να δηλώσει εκ νέου την επόμενη χρονιά, αφού όπως δείχνουν και οι τελευταίες εκτιμήσεις δεν θα επιλεγεί ούτε στον β’ γύρο.

Στα τελευταία mock draft (εκτιμήσεις για πως θα πλασαριστούν οι παίκτες στις 60 θέσεις του ντραφτ) από τα δύο κορυφαία σάιτ της Αμερικής που ασχολούνται με το ντραφτ, το nbadraft.net και το draftexpress.com, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν υπάρχει πουθενά. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι δύο χρονιές μικρότερος από την “κανονική” χρονιά στην οποία θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή (στα 22 έτη, άρα το 2016) και λογικό αν δει κανείς ότι υπάρχουν αρκετοί Ευρωπαίοι παίκτες μεγαλύτεροι σε ηλικία που προπορεύονται και έχουν ήδη φτιάξει ένα όνομα στην αγορά.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, 22 ετών, βρίσκεται στον β’ γύρο στις θέσεις 39 και 40, παρότι έκανε μια χρονιά στο NBDL και έχει και… βοήθεια από τον ντόρο που έκανε ο αδελφός του, Γιάννης στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ. Θανάσης Αντετοκούνμπο και Μποχωρίδης έχουν τον ίδιο ατζέντη.

Όπως και να έχει, ο Μποχωρίδης μέχρι τα τέλη του μήνα ή στις αρχές του επόμενου λογικά θα έχει καταλήξει στην τελική του απόφαση.

 

To Top