ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξε καλύτερα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ…

Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσε στο Αλεξάνδρειο ο Άρης, με ομάδες από τρία διαφορετικά επίπεδα ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι την πιο καλή απόδοση είχε απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα…

Με τον Απόλλωνα Πατρών το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών και οι κίτρινοι παρουσίασαν μέτρια εικόνα, παρότι κέρδισαν.

Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο από κανονική διάρκεια Ευρωλίγκας παρά με φιλικό. Ο Άρης το έχασε, αλλά το διεκδίκησε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέχρι το 35’-36’, παρουσιάζοντας πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο μπροστά σε 5.000 φιλάθλους.

Με την Γκαζιαντέπ, ομάδα που έχει – πάνω κάτω – το ίδιο μπάτζετ, παρουσία όχι πολύ κόσμου στις κερκίδες, οι κίτρινοι έκαναν την χειρότερη εμφάνιση συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα φιλικά.

Το συμπέρασμα για την επίδραση που έχει το γεμάτο Παλέ και ο κόσμος του Άρη στην απόδοση της ομάδας το έχει ήδη εκφράσει ο Πρίφτης, αμέσως μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Αυτή η ομάδα έχει μάθει να παίζει με τον κόσμο της, παίρνει… ζωή μέσα από τις γεμάτες κερκίδες και αποδεικνύεται τούτο ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια.

To Top