Δεν είπε λέξη για Άρη ο Γκαρσία (video)

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είπε… λέξη για τον αγώνα με τον Άρη και προτίμησε να αναφερθεί στον αδιάφορο αγώνα με τη Γρανάδα μεσοβδόμαδα.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Χάσαμε στην Κύπρο αλλά κάναμε πολλά καλά πράγματα θέλει υπομονή και στήριξη. Αλλάξαμε πολλά πράγματα όλα τα παιδιά θέλουν χρόνο. Είναι δύσκολα γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε το αποτέλεσμα κάθε Κυριακή. Πρέπει να βελτιωνόμαστε και σιγά-σιγά θα κάνουμε καλή ομάδα.

Να έχετε εμπιστοσύνη, πάντα είναι στραβά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ το έζησα σαν παίκτης το ζω και τώρα σαν προπονητή. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς αλλά θα κάνουμε καλή ομάδα και όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: «Η ομάδα πάνα είχαμε πίστη ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα με δέκα παίκτες αλλά τα παιδιά έβαλαν και την καρδιά τους. Έχουμε παίκτες σαν τον Τζόλη τον Σφιντέρσκι που έχουν την ποιότητα και θα είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε την οποία ευτυχώς βρήκαμε και βάλαμε γκολ».

Για την άδεια Τούμπα: «Πολλά παιδιά ακόμα δεν είδαν την Τούμπα γεμάτη είναι όλα θέμα ψυχολογίας. Προσπαθούμε να το μεταφέρουμε στους παίκτες . Να ξέρουν που είναι, τι ομάδα είμαστε τα παιδιά είναι έξυπνα και καταλαβαίνουν».

Τέλος, για την αναμέτρηση με την Γρανάδα που ακολουθεί: «Βήμα βήμα κάθε ματς ξέρουμε ότι δεν έχουμε ελπίδες στην Ευρώπη αλλά πρέπει να παίξουμε. Θα παίξουμε με μια ισπανική ομάδα και πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Πρέπει να πάρουν ευκαιρίες τα παιδιά».

To Top