Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση Μόντριτς η Ίντερ

Η Ίντερ δεν καταθέτει τα… όπλα, όσον αφορά την περίπτωση του Λούκα Μόντριτς από την Ρεάλ Μαδρίτης και φέρεται να ετοιμάζει μια τελευταία προσπάθεια, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sport», ο ιταλικός σύλλογος εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει ακόμη μια προσπάθεια, για την απόκτηση του 32χρονου μέσου, με τις πιθανότητες ωστόσο να μην είναι με το μέρος του, καθώς η διοίκηση της Ρεάλ είναι αποφασισμένη να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Γι’ αυτόν το λόγο, η «Βασίλισσα» είναι διατεθειμένη να προσφέρει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον διεθνή Κροάτη και «εγκέφαλο» της μεσαίας γραμμής, ώστε να τον κρατήσει στη Μαδρίτη.

Επιπλέον, ιταλικά Μέσα αναφέρουν, ότι η Ίντερ είναι πρόθυμη να επανέλθει για τον Μόντριτς ενώ και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Μαδρίτη για το ενδεχόμενο αποχώρησης του πελάτη του από τον ισπανικό σύλλογο.

Η Ρεάλ δεν δείχνει διατεθειμένη να αποχωριστεί τον Μόντριτς, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της.

Με βάση τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Ρεάλ στην μόνη περίπτωση που μπορεί να συναινέσει στην πώληση του Μόντριτς είναι να βρει έναν εξίσου υψηλού επιπέδου μέσο, προτού ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

To Top