Δεν ενεργοποιεί την ρήτρα για Μπρούνο ο Ατρόμητος

Στην έξοδο βρίσκεται από τον Ατρόμητο ο Μπρούνο, το όνομα του οποίου ήταν στα μεταγραφικά σενάρια του Άρη, ως μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr: “Ξεκάθαρη μοιάζει να είναι η υπόθεση του Μπρούνο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου τελειώνει και ο Ατρόμητος έχει ρήτρα 300.000 ευρώ ώστε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο την ρήτρα αυτή πρέπει να την καταβάλει ως και την Τετάρτη.

Αυτό δεν φαίνεται πως θα γίνει. Στο Περιστέρι είναι άκρως ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Μπρούνο, όμως για να προχωρήσουν στην αγορά του θα ήθελαν και την σύμφωνη γνώμη του νέου τεχνικού.

Νέος τεχνικός δεν υπάρχει για την ώρα, δεν αναμένεται να υπάρχει ούτε την Τετάρτη, οπότε φαίνεται απίθανο να αγοραστεί ο ποδοσφαιριστής. Από την άλλη, κι ο ίδιος ο Βραζιλιάνος δεν… καίγεται να μείνει στην ομάδα, με την Λίντσερ να υπολογίζει πλέον τον ποδοσφαιριστή και κάποιες πηγές στην Αυστρία να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από άλλες ομάδες”.

To Top