ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ο αυριανός αγώνας με τον Παναιτωλικό θα είναι οι πρώτος εντός έδρας για τον Άρη στον δεύτερο γύρο της Super League κι ο ένας από τους έξι συνολικά, που θα δώσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. 

Ο απολογισμός των “κίτρινων” στον πρώτο γύρο ήταν τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα από την ΑΕΚ, με συγκομιδή 14 από τους 21 διαθέσιμους βαθμούς. 

Μετά την ισοπαλία την περασμένη βδομάδα στη Λιβαδειά, τα περιθώρια νέας απώλειας βαθμών στο “σπίτι” του έχουν μειωθεί κι άλλο και κάθε βαθμός θα είναι σημαντικός, ειδικά στην έδρα του.  

Το πρόγραμμα, που έχει η ομάδα του Άλαν Πάρντιου μπορεί να χαρακτηριστεί ευνοϊκό, καθώς αρχής γενομένης από αύριο (29/12), θα υποδεχθεί Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα. Το δυσκολότερο παιχνίδι είναι με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, όμως ο στόχος του Άρη είναι να μην χάσει άλλους βαθμούς, ώστε να αυξήσει τη συγκομιδή βαθμών στο γήπεδό του και να βελτιώσει τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα. 

To Top