Δεν θέλει να πάει… Ντουμπάϊ λόγω Άρη ο Γκίνο!

Ένα από τα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο είναι το αν θα λείψει τελικά από την ερχόμενη Τετάρτη και για τις επόμενες 7-9 μέρες ο Δημήτρης Γκίνο.

Ο 20χρονος μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αλβανίας για το διεθνές τουρνουά IAST Sports Cup Dubai 2014, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι, ωστόσο επιθυμία του ίδιου είναι να μην ακολουθήσει την αποστολή της γειτονικής χώρας.

Κι αυτό γιατί ο νεαρός μέσος δεν θέλει να επαναληφθούν τα όσα έγιναν την τελευταία φορά που απουσίαζε, καθώς όχι μόνο έχασε την θέση του στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, αλλά έμεινε και πίσω αγωνιστικά.

Για τον Γκίνο πρωταρχικός στόχος είναι η καθιέρωση του στον Άρη του Κάμπος, καθώς ο Βραζιλιάνος δείχνει ότι τον υπολογίζει αρκετά. Eίναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι για να τον χωρέσει στην ενδεκάδα τον δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση και ως δεξί μπακ.

Η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο, σε επικοινωνία που θα έχει ο ίδιος ο παίκτης με την πατρίδα του και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

To Top