“Δεν θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε άδεια καθίσματα…”

Στις απουσίες του Βασίλη Σπανούλη του Μπρεντ Πέτγουεϊ αλλά και των φιλάθλων του Άρη από τον τρίτο ημιτελικό, στάθηκε ο Μπράιαντ Ντάστον στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: 

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!

Για άλλη μια φορά έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για τον μεγάλο μας στόχο. Ξέρω ότι όλοι οι φίλαθλοι μας σκέφτονται τους τελικούς, αλλά εμείς ειλικρινά έχουμε το μυαλό μας μόνο στη σειρά με τον Άρη. Είμαστε 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Θα πρέπει και στο τρίτο παιχνίδι να είμαστε το ίδιο σοβαροί και να παίξουμε το ίδιο δυνατά όπως στα πρώτα δύο ματς. Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που δεν αρέσει σε εμάς τους αθλητές, δεν θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε άδεια καθίσματα, σε μια ατμόσφαιρα ψυχρή, από την άλλη, όμως, δεν μας αρέσει να συμβαίνουν και επεισόδια.

Τώρα λοιπόν έχουμε μπροστά μας έναν αξιόλογο αντίπαλο και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε το ματς με 100% σοβαρότητα. Οι απουσίες του Βασίλη και του Μπρεντ είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει να παίξουμε και για αυτούς.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε να αναφερθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Χαιρετίσματα σε όλους!».

To Top