Δεν… θέλουν τον Ντόντσιτς οι Κινγκς και οι Χοκς

Σακραμέντο Κινγκς και Ατλάντα Χοκς θα… προσπεράσουν τον Λούκα Ντόντσιτς στο προσεχές draft, σε περίπτωση που ο Σλοβένος σταρ δεν επιλεχθεί από τους Φίνιξ Σανς στο Νο1.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Λούκα Ντόντσιτς ολοκλήρωσε μία… ονειρική σεζόν στην Euroleague, καθώς οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του τροπαίου στο Βελιγράδι, ενώ παράλληλα κατέκτησε τα βραβεία του MVP στη Regular Season και στο Final Four.

Το «wonder boy» των Μαδριλένων έχει μπροστά του μερικούς ακόμα αγώνες στη Liga Endesa, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα κάνει το βήμα για τις ΗΠΑ μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Το draft τον περιμένει και όλοι οι ειδικοί προβλέπουν πως ο Ντόντστις θα επιλεχθεί στην πρώτη θέση της διαδικασίας από τους Φίνιξ Σανς, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί ακόμα και εκτός πρώτης τριάδας!

Όπως αναφέρουν μέσα των ΗΠΑ, οι Σακραμέντο Κινγκς και οι Ατλάντα Χοκς, που επιλέγουν στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, δεν… καίγονται για τον άσο της Ρεάλ και το ενδεχόμενο να τον προσπεράσουν (αν είναι διαθέσιμος) είναι αρκετά πιθανό.

Βέβαια, όλα θα κριθούν από την απόφαση του Σλοβένου, με τις ισορροπίες στο draft να είναι ιδιαίτερα λεπτές για τον σταρ των Μαδριλένων.

To Top