ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν θα δώσουν τους παίκτες τους στις εθνικές ομάδες οι σύλλογοι – Τα ματς του Κόρχουτ με την Ουγγαρία…

Έκτακτα μέτρα από τη FIFA για τους διεθνείς παίκτες λόγω του κορωνοϊού. Το Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αποφάσισε να άρει προσωρινά τους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να παραχωρούν τους ποδοσφαιριστές τους εφόσον κληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Αυτή η τροποποίηση θα ισχύσει για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, με τη FIFA να τονίζει ότι αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών.Επί της ουσίας, όσον αφορά τον Άρη o μόνος διεθνής ποδοσφαιριστής που θα είχε υποχρεώσεις αυτή την περίοδο θα ήταν ο Μιχάι Κόρχουτ, βασικό στέλεχος της Εθνικής Ουγγαρίας.

Ο μπακ του Άρη θα ήταν σίγουρα στην αποστολή του αγώνα κόντρα στην Βουλγαρία στις 26 Μαρτίου στην διεκδίκηση ενός εκ των τεσσάρων τελευταίων εισιτηρίων για το Euro 2020. Θα έπαιζε στον ημιτελικό κόντρα στην Βουλγαρία και αν προκρινόταν στον τελικό του πρώτου “μονοπατιού” θα διεκδικούσε το εισιτήριο κόντρα σε Ισλανδία ή Ρουμανία τον Απρίλιο.

Τα ματς αυτά τελικά δεν θα γίνουν όπως φαίνεται, παρότι δεν ανακοινώθηκε επίσημα ακόμα, αλλά ακόμα κι αν γίνουν οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να μην επιτρέψουν την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών τους.

To Top