ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν θα κινδυνεύσει, αλλά αγωνιστικό κέρδος… μηδέν

Ο Άρης έκανε ένα βήμα πίσω στο πρωτάθλημα με την ήττα του από τον ουραγό Κολοσσό στο Αλεξάνδρειο και δεν αφήνει τον εαυτό του να… ησυχάσει μια ώρα αρχύτερα, σε μια ακόμα μεταβατική σεζόν. Δεν θα κινδυνεύσει, αλλά δεν έχει και αγωνιστικό κέρδος φέτος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης δεν πρόκειται να κινδυνεύσει, διότι έχει καλύτερη ομάδα από όσες βρίσκονται κάτω από αυτόν, έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τρεις ομάδες και υποδέχεται το Ρέθυμνο στο Παλέ, το οποίο έχει κερδίσει στην Κρήτη.

Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι φανέρωσε πολλές από τις αδυναμίες της ομάδας ως προς το επίπεδο ποιότητας και σαφώς αυτά πλέον κρίνουν και την παραμονή των μελών της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Οι κίτρινοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν θέση στα πλέι οφ με ήττες όπως αυτή του Σαββάτου, αλλά δεν θα άλλαζε (και δεν θα αλλάξει) και πολλά μια θέση στην πρώτη οχτάδα. Δεν μπορεί ποτέ αγωνιστικός στόχος του Άρη να είναι μια θέση στα πλέι οφ.

Κατανόησαν όλοι πως η φετινή χρονιά είναι πολύ ιδιαίτερη λόγω των όσων συνέβησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν μπορεί να υπάρχει αγωνιστικό κέρδος από μια τέτοια χρονιά, ωστόσο το βασικό ζητούμενο εξαρχής ήταν και παραμένει να μπει η ΚΑΕ και πάλι στις ράγες.

Για όσους ξεχνούν πέρσι τέτοια εποχή υπήρχε επίσχεση εργασίας, τα γραφεία ήταν “κλειστά” και οι πάντες απλήρωτοι.

Ο Άρης χρειάζεται μια νίκη για να αποφύγει οριστικά τις περιπέτειες. Αν την πετύχαινε το περασμένο Σάββατο, όλα θα ήταν πιο ήρεμα ως το τέλος της σεζόν. Τώρα έχει μπροστά του μια πεντάδα αγώνων ιδιαίτερα δύσκολη: Περιστέρι (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Προμηθέας (εντός), Χολαργός (εκτός).

Εφόσον επιστρέψει υγιής ο Λευτέρης Μποχωρίδης – η σημαντικότητα της παρουσίας του φάνηκε εν τη απουσία του – και παραμείνουν και όλοι οι υπόλοιποι υγιείς, ο Άρης θα κάνει αυτό που πρέπει μέσα στο παρκέ.

To Top