Δεν θα παίξει στην Α1 ο Διαγόρας, θέλει συγχώνευση με το Αιγάλεω που αντέδρασε!

Ραντεβού με τον Δήμαρχο της πόλης θα έχουν τη Δευτέρα (15/6) οι παράγοντες του Διαγόρα και του Αιγάλεω που ετοιμάζονται να συγχωνευθούν, αφού προηγουμένως ανακαινιστεί το κλειστό Τάσος Βενέτης.

Tις δυνάμεις τους ώστε να προκύψει μία ομάδα, πιο δυνατή από κάθε άποψη, ετοιμάζονται να ενώσουν ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και το Αιγάλεω.

Ο χρηματοδότης της του Διαγόρα, Γιαννούλης Καλλίλας, θα έχει τη Δευτέρα (15/6) συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης γι’ αυτό το ζήτημα, καθώς στόχος είναι και η ανακαίνιση του κλειστού Τάσος Βενέτης ώστε να γίνει πιο σύγχρονο και να μπορεί να προσφέρει έστω τις τυπικές ανέσεις σε μια ομάδα που θέλει να στοχεύσει την παραμονή της στην ελίτ της Α2! Ναι, σε αυτή την κατηγορία θα συμμετάσχει η νέα ομάδα που θα προκύψει από αυτή τη συγχώνευση τη σεζόν 2020/21.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα δεν ενδιαφέρθηκαν -και δεν ενδιαφέρονται- να εξαργυρώσουν τον προβιβασμό τους στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσουν κάτι νέο, κάτι πιο φρέσκο, να εκμεταλλευθούν τη δυναμική του Αιγάλεω της Β’ Εθνικής και μαζί να πορευθούν στο μέλλον.

Η πληροφορία για την πιθανή συγχώνευση του Διαγόρα Δρυοπιδέων (Α2) με το Αιγάλεω (Β’ Εθνική) για τη δημιουργία μιας ακόμη πιο δυνατής ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, διαψεύσθηκε άμεσα, κατηγορηματικά και με πολύ έντονο τρόπο από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και βασικό χρηματοδότη του τμήματος μπάσκετ, Αντώνη Τιρτιράκη, το απόγευμα της Παρασκευής (12/6).

Αναλυτικά η θέση του χρηματοδότη της ομάδας:

“Εγώ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και βασικός χρηματοδότης της φετινής αντρικής ομάδας Αιγάλεω Α.Ο., δηλώνω ότι, η ομάδα μας θα αγωνιστεί την επομένη χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μοναδική περίπτωση να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία (Α2) θα είναι ΜΟΝΟ σαν καλύτερη τρίτη ομάδα και των δύο ομίλων, θέση που κατέκτησε με πολύ ιδρώτα και πολλά έξοδα. Τέλος θα ήθελα να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι καμία συνάντηση με κανέναν υποψήφιο επενδυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Υ.Γ.: Με την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου δεν θα παίζει κανενας και όσοι μιλάνε αυθαίρετα για συγχώνευσή με άλλο σύλλογο, το κάνουν μόνο για να πλήξουν την ιστορία του συλλόγου και τη δική μας αξιοπρέπεια. Με τιμή, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α. Ο. Αντώνης Τιρτιράκης”.

To Top