«Δεν θα πανηγυρίσω αν πετύχω γκολ»

Ο Λουίς Σουάρες επιστρέφει μετά τη λήξη της τιμωρίας του στο Champions League κι αυτή η επιστροφή συνδυάζεται με τον αγώνα της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Αγιαξ την Τετάρτη (5/11, 21:45).

Ο Ουρουγουανός φορ μετρά 11 συμμετοχές στο Championw League όλες με τη φανέλα του «Αίαντα» και η τελευταία ήταν τον Δεκέμβριο του 2010.

Ο Σουάρες άρχισε την ευρωπαϊκή του καριέρα από την Ολλανδία και τη Χρόνιγκεν το 2006-07, για τέσσερις περιόδους έπειτα έπαιξε με τον Αγιαξ με τον οποίο σε 110 συμμετοχές σημείωσε 81 γκολ και το ταξίδι στο Αμστερνταμ είναι ξεχωριστό για τον ίδιο.

«Είναι σημαντικό που θα αγωνιστώ ξανά στο Champions League και θέλω να το απολαύσω. Εάν, όμως, πετύχω γκολ δεν θα το πανηγυρίσω, σαν ένδεικη σεβασμό στον Αγιαξ. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Πάντα ένιωθα ευτυχισμένος όταν αγωνιζόμουν για τον Αγιαξ. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός σύλλογος στην καριέρα μου, σε αυτό τον σύλλογο έμαθα πολλά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο» δήλωσε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της UEFA ο Λουίς Σουάρες.

To Top