Δεν θα περάσουν πιέσεις και μεθοδεύσεις

Ο Άρης λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό, θα δώσει μια ακόμη μάχη. Όχι μέσα στα γήπεδα, αλλά σε μια δικαστική αίθουσα. Απέναντι σε πιέσεις και μεθοδεύσεις. Ένα, όμως, είναι το σκεπτικό: οι πιέσεις και μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η υπόθεση είναι γνωστή: ο Άρης έκανε ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο 42’ και δικαιώθηκε, μια και πέρα από τους… ψυχολογικούς λόγους της Χρυσούλας Κουρομπίλια, δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός. Η Πρωτοβάθμια επιτροπή της Σούπερ λίγκας αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι από το σημείο αυτό. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση, η οποία θα εκδικαστεί σήμερα στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ, από τη δευτεροβάθμια επιτροπή.

Την ίδια ώρα, έχουν οργιάσει οι πολιτικές πιέσεις και οι μεθοδεύσεις στο παρασκήνιο, από ομάδες και άτομα που έχουν συνηθίσει να δρουν στους… σκοτεινούς διαδρόμους.

Το μήνυμα του κόσμου του Άρη και της κιτρινόμαυρης οικογένειας γενικότερα είναι σαφές: δεν θα περάσουν ούτε οι πιέσεις, ούτε οι μεθοδεύσεις…

Οι κύριοι της ΕΠΟ και η… αυλή και οι μόνιμα ευνοημένοι τους, πρέπει να το γνωρίζουν καλά αυτό!
 


To Top