ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Δεν θα στραβοπατήσει πουθενά ο Άρης»

Ο παίκτης του Εορδαϊκού, Χάρης Χαραλαμπίδης, μίλησε στο YellowRadio για τη χθεσινή αναμέτρηση και την εικόνα του Άρη.

Για το παιχνίδι: «Ένας τέτοιος αγωνιστικός χώρος δυσκολεύει όλους τους παίκτες. Ο Άρης ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και ευστοχησε στο πέναλτι που κέρδισε. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι αλλά δεχθήκαμε και δέυτερο τέρμα.

Αν δυσκολεύονται οι τεχνικοί παίκτες, όπως του Άρη, σε κακούς αγωνιστικούς χώρους:«Σίγουρα δυσκολεύονται οι τεχνικοί παίκτες. Το γήπεδο έγινε βούρκος και ιδιαίτερα για του παίκτες του Άρη που είναι όλοι παίκτες Α’ και Β’ εθνικής είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Για την εικόνα του Άρη: «Είναι η καλύτερη ομάδα με διαφορά στην κατηγορία και σίγουρα θα ανέβει, αλλά και από την β’ θα ανέβει αμέσως στην Α’ εθνική.

Για την βαθμολογική διοαφορά του Άρη: «Έχει καλή βαθμολογική διαφορά και δύσκολα θα τον πλησιάσει κάποια ομάδα. Είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δεν θα στραβοπατήσει πουθενά.

Για τα ονόματα του Άρη και αν υποστηρίζουν τον όρο του φαβορί: Έχει γνωστά ονόματα όπως ο Ραούλ Μπράβο και Ανδρέας Τάτος και όλοι τους σέβονται».

Για τους στόχους του Εορδαϊκού: «Στόχος μας είναι να κρατηθούμε στην κατηγορία και να κάνουμε όσο καλύτερη πορεία μπορούμε».

To Top