ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν κάνει πίσω ο Άρης! Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, εάν δεν βρεθεί λύση

Δεν κάνει πίσω ο Άρης στο θέμα των τηλεοπτικών της νέας σεζόν! Το μήνυμα ήταν σαφές: δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, εάν δεν βρεθεί λύση που να ικανοποιεί τους κιτρινόμαυρους.

Όπως είναι γνωστό, οι ιδιοκτήτες των έξι ΠΑΕ (ανάμεσα τους και ο Άρης) που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη διατηρούν αραγές το μέτωπό τους μετά και τη χθεσινή συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σουπερ λίγκας και παραμένουν πιστοί στη θέση τους ότι δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα, αν δεν δοθεί λύση.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

“Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη”, είπαν και χθες ομόφωνα οι έξι ΠΑΕ, που περιμένουν να βρουν την πιο προσοδοφόρα λύση ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν με ισονομία στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης από την πλευρά του τόνισε μεταξύ άλλων πως: “Δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν θα κατεβούμε να αγωνιστούμε, είμαστε αποφασισμένοι. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο τηλεοπτικό…”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες με τις έξι ομάδες συντάχθηκε και η Ξάνθη, η οποία άλλαξε τη στάση της και αποφάσισε να πορευτεί από κοινού με Άρη, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Λαμία, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Είναι βέβαιο ότι αυτό το σήριαλ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Το θετικό είναι ότι οι ομάδες που ακόμα δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι ενωμένες προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και στόχο.

To Top