Δεν κάνει πίσω ο Βελλής

Παρά τις όποιες ελπίδες είχαν οι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης για την παραμονή του Σταμάτη Βελλή στην διοίκηση του συλλόγου, εκείνος δεν προτίθεται να παραμείνει στο τιμόνι της «Ελαφράς ταξιαρχίας».

Περίπου 20 μέρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του Σταμάτη Βελλή ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και κατά συνέπεια από το ποδόσφαιρο.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρξαν πολλοί φίλοι της ομάδας εξέφραζαν την ελπίδα ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ μπορεί να αλλάξει γνώμη.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού ο κ. Βελλής πως στις προχθεσινές δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis υποστήριξε πως θα παραδώσει τις μετοχές του και δεν πρόκειται να το συζητήσει περισσότερο.

Οι Απολλωνιστές έβγαλαν το παραπάνω συμπέρασμα από τις συνεχείς παρεμβάσεις του ισχυρού άνδρα της «Ελαφράς ταξιαρχίας» και τη στήριξη που έχει δεχθεί από τους υπόλοιπους προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

Ο Βελλής έχει πάρει τις αποφάσεις του μαζί με την οικογένειά του και δεν τις παίρνει πίσω, όπως δεν έχει ανακαλέσει ποτέ κάτι που έχει ανακοινώσει δημόσια.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top