Δεν κάνει πίσω ο ΟΠΑΠ, επιμένει στα… λίγα για τη Football League

Τα οικονομικά προβλήματα που έχουν αναγκάσει την Football League να αναβάλει επ΄ αόριστον την έναρξη του πρωταθλήματός της θα συζητηθούν στο ΔΣ που θα γίνει την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου. 

Στο συμβούλιο θα γίνει μια ενημέρωση στα μέλη για το πώς κινήθηκε η αρμόδια τετραμελής επιτροπή προκειμένου να μαζέψει χρήματα, ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται αρχίζει ή το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου ή στις 17-18 του ίδιου μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Σπύρο Καλογιάννη, Γιώργο Στούπα, Κώστα Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Μονεμβασιώτη  είχε συνάντηση με την διοίκηση της Super League της ΕΠΟ και του ΟΠΑΠ. Με τις δύο πρώτες να δείχνουν θετική διάθεση, ενώ ο ΟΠΑΠ επέμεινε στην χορηγία με την οποία στα ταμεία της Football League θα μπει ένα πόσο τις τάξεως των 3.500.000 ευρώ.

Όσον αφορά στην Λιγκα στην συζήτηση φάνηκε η πρόθεση της μεγάλης κατηγορίας να βοηθήσει, με το θέμα να μπαίνει στην ατζέντα του ΔΣ της που θα γίνεις στις 8 Οκτωβρίου και στο οποίο θα παραβρίσκονται και μέλη της επιτροπής Football League.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top