Δεν “καίγεται” να πάει Ισπανία ο Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εμφανίζεται ως ο Νο 1 στόχος της Μπαρτσελόνα ενόψει του καλοκαιριού, σύμφωνα ωστόσο με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αιγύπτιος δεν καίγεται να φύγει άμεσα από την Λίβερπουλ με την οποία δεσμεύεται μέχρι το 2023.

Η πρόσφατη αποκάλυψη πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ απέρριψε τον περασμένο Δεκέμβριο την πρόταση της Λίβερπουλ για επέκταση της συνεργασίας τους και μετά το 2023 και πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν παγώσει από τότε, έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ και δη στις τάξεις των οπαδών.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πολύ γρήγορα εμφανίστηκαν και τα πρώτα σενάρια με υποψήφιους μνηστήρες, με την μαδριλένικη As να αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας της τον 29χρονο επιθετικό και είναι διατεθειμένη -προκειμένου να τον δελεάσει- να του προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 84.000.000 λιρών μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το ίδιο δημοσίευμα υπογράμμιζε δε πως οι Καταλανοί έχουν στην άκρη και ένα ποσό της τάξης των 55 εκατομμυρίων λιρών για να το προσφέρουν στην Λίβερπουλ ώστε να καμφτούν οι όποιες επιφυλάξεις της και να δώσει τις ευλογίες της για το deal και να μετακομίσει στο Καμπ Νόου ο παίκτης.

To Top