Δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός, πέφτει στην Α2, έβαλαν… κοτόπουλα στον πάγκο των φιλοξενούμενων (photo)

Δεν έγινε ποτέ το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, μια και δεν κατέβηκε η ομάδα του Πειραιά.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός λειτούργησε σε συνθήκες αγώνα. Ήταν σίγουρα, άλλη μια τρελή μέρα στο μπάσκετ της Ελλάδας έζησε ο Ρικ Πιτίνο, που προπόνησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τράβηξε μερικές φωτογραφίες από τις άδειες εξέδρες  Το ΟΑΚΑ άνοιξε, περίπου 500 οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν σε αυτό με πανό, καπνογόνα και συνθήματα, ενώ κάποιοι τοποθέτησαν κοτόπουλα στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν πήγε στο γήπεδο, καθώς είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί τους εμπλεκόμενους φορείς για την απόφασή του να μην κατέβει στην αναμέτρηση.

Η κόρνα για την παρέλευση των 15 λεπτών ήχησε. Ο κόσμος χειροκρότησε και οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Οι διαιτητές (Αναστόπουλος, Μάνος, Διαμαντής) βγήκαν για λίγο από τα αποδυτήρια, τσέκαραν τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψαν πίσω για να συντάξουν και να κλείσουν το φύλλο αγώνα, κατακυρώνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 20-0 άνευ αγώνα.

Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αναμένεται να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό εκ νέου , κάτι που θα σημάνει δηλαδή τον υποβιβασμό του στην Α2.  Οι προσφυγές που εκκρεμούν στο ΑΣΕΑΔ αποτελούν την τελευταία… σανίδα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Η απόφαση της διοίκησης και των οργανωμένων δημιουργεί μία ιστορική κατάσταση για το ελληνικό μπάσκετ και πλέον μένει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

To Top