Δεν κατήγγειλε απειλές ο αθλητικός δικαστής, μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

Το βράδυ της Τετάρτης πρόεδρος εφετών στα Διοικητικά Δικαστήρια, μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, βρήκε σπασμένο το αυτοκίνητό του όπως διαβάσατε στο pressaris.gr.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η σύζυγος του δικαστή «πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο, βρήκε καρφωμένο ένα αντικείμενο στο παρμπρίζ. Κάτι μεταλλικό, βαρύ» με την υπόθεση να την αναλαμβάνει το Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού και όχι η Αθλητική Βία, «Στην αρχή και αφού κλήθηκε η αστυνομία, εμφανίστηκε η Αθλητική Βία στο συμβάν. Ο ίδιος ο δικαστής, όμως, δεν συνέδεσε, ούτε δήλωσε την αθλητική του ιδιότητα, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι δεν δέχεται απειλές και μετά από όλα αυτά η Αθλητική Βία ανέθεσε την υπόθεση στο Α.Τ. Ψυχικού», εξήγησε η σύζυγος.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ εξέδωσε χθες ανακοίνωση ενώ σήμερα κύκλοι της Ομοσπονδίας έλεγαν πως «Υπήρχε σωρεία δημοσιευμάτων, που συνέδεαν με την επίθεση υποθέσεις, που εξετάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο και η ΕΠΟ αντέδρασε έτσι γιατί υπήρχε ευθεία σύνδεση, καταδικάζοντας, φυσικά, την επίθεση».

To Top