Δεν… καταλαβαίνουν τίποτα Γιαννιώτας και Διούδης

Μόνο ικανοποιημένοι θα μπορούσαν να είναι οι φίλοι του Άρη από τη σημερινή εμφάνιση των Γιάννη Γιαννιώτα και Σωκράτη Διούδη στο φιλικό τεστ προετοιμασίας κόντρα στην Καϊσέρισπορ, μια και  αμφότεροι κέρδισαν τις εντυπώσεις.
Ο Γιαννιώτας, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Εθνική Νέων, ξεδίπλωσε για μία ακόμη φορά το ταλέντο του, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Έτρεξε, πίεσε, σούταρε, βοήθησε, κέρδισε, διεκδίκησε και.. εκνεύρισε τους αντιπάλους, οι οποίοι επέλεξαν να υιοθετήσουν ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι, με συνέπεια τα πνεύματα να οξυνθούν σε αρκετές περιπτώσεις.
Ο 19χρονος επιθετικός ήταν αρκετά μάχιμος στα 86 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ δεν γλύτωσε την κίτρινη κάρτα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του έπειτα από το δυνατό μαρκάρισμα του Ριμπέρος πάνω στον Μανώλη Παπαστεριανό.
Όσον αφορά τον Σωκράτη Διούδη, τα λόγια είναι μάλλον περιττά, μια και η μία καλή εμφάνιση έρχεται να διαδεχθεί την άλλη. Ο 19χρονος διεθνής πορτιέρο, ξεκινώντας ως βασικός και βγάζοντας όλο το 90λεπτο, εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης κατεβάζοντας τα ρολά σε αρκετές περιπτώσεις, με κυριότερες τα σουτ Σίλβα Κλέιτον στο 27′ και 68′ του παιχνιδιού.
Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός, ότι οι δύο φίλοι και συγκάτοικοι, συνεχίζουν να δείχνουν ένα εντυπωσιακό αγωνιστικό πρόσωπο, παρόλο που λόγω Εθνικής αναγκάστηκαν να σβήσουν από το λεξιλόγιό τους τις λέξεις “ξεκούραση” και διακοπές”.

To Top