Δεν κερδίζει σήμερα η Ρεάλ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ημέρα Τετάρτη σήμερα και το Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλεί σχεδόν τις στοιχηματικές προτάσεις μας.

Ξεκινάμε από τα «Μονά», όπου το ενδιαφέρον μας στρέφεται σε δύο αγώνες. Η αρχή γίνεται από το Βέλγιο, όπου πηγαίνουμε το «Διπλό Draw No Bet» (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Μίλαν επί της Άντερλεχτ (το βρίσκουμε σε απόδοση 1.88), πιστεύοντας ότι σήμερα θα «μιλήσει» η φανέλα των «ροσονέρι».

Η δεύτερη «στάση» μας γίνεται στο Κίεβο, όπου προτείνουμε το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Ντιναμό με την Παρί Σεν Ζερμέν (2.18), κυρίως λόγω της επιθετικής δεινότητας των φιλοξενούμενων.

Συνεχίζουμε με τις «Μπόμπες», όπου οι συνολικές προτάσεις μας είναι τρεις. Το δυνατό μας σημείο έρχεται από το Μάντσεστερ, όπου πιστεύουμε στον «Άσσο Draw No Bet» της Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης (2.38), καθώς οι «πολίτες» παίζουν σήμερα το «τελευταίο χαρτί» για την πρόκριση στους «16» (ή τουλάχιστον για την 3η θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ).

Επιπλέον, θεωρούμε ότι η Μάλαγα μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της –μέτριας φέτος και με πλήθος εσωτερικών προβλημάτων – Ζενίτ, δίνοντας το Χ2, που βρίσκουμε στο 2.20. Τέλος, πηγαίνουμε με το Χ2 του Ολυμπιακού στη Γερμανία επί της Σάλκε (2.80 στη Bwin). Το κίνητρο είναι τεράστιο (και πολύπλευρο) για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι δείχνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τη μεγάλη ευκαιρία να πάει χαμένη.

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, σας έχουμε σήμερα μία πεντάδα προτάσεων, οι οποίες αφορούν όλες σε παιχνίδια για το Eurocup. Το πιο δυνατό μας ποντάρισμα αφορά στη δύσκολη νίκη της Άρτλαντ επί της Λεμάν, με την πρόταση να είναι: Λεμάν + 3.5 (1.81). Συνεχίζουμε με την οριακή νίκη της Γαλατάσαραϊ μέσα στο «σπίτι» της Λοκομοτίβ Κούμπαν, με την εξής πρόταση: Λοκομοτίβ Κούμπαν -1 (1.89). Πιστεύουμε, παράλληλα, στη δύσκολη νίκη της Μπιλμπάο επί της Ακαντέμικ, με την πρόταση να είναι: Μπιλμπάο -3.5 (1.91).

Επισκεφθείτε το Betarades.com για να διαβάσετε τις πληρέστερες και ποιοτικότερες αναλύσεις στο διαδίκτυο!

 

To Top