Δεν τον κρατάει τίποτα στη Γερμανία, βλέπει μόνο Ελλάδα ο Βλαχοδήμος! Ο Άρης σε αναμονή…

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι στην βασική μεταγραφική λίστα του Άρη. Οι συζητήσεις ανάμεσα σε Βλαχοδήμο, Άουγκσμπουργκ και Ολυμπιακό είναι σε πλήρη εξέλιξη έτσι ώστε ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα και να επιστρέψει στην Σούπερ λίγκα.

Από την Γερμανία άλλωστε δεν υπάρχει κάποιος σύλλογος που να δείχνει έντονο ενδιαφέρον, ενώ ούτε ο ίδιος ο νεαρός δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει εκεί. Εκτός από τον Άρη, Εργοτέλης και Πλατανιάς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για την συνεργασία με τον νεαρό επιθετικό με τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού: “Ο παίκτης από μέρους του είναι σε… αναμμένα κάρβουνα καθότι επιζητά να κλείσει άμεσα σε έναν σύλλογο όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό του να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να ξαναπαίξει εκεί ποδόσφαιρο”.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο Άρης δείχνει να είναι η ομάδα που έχει το προβάδισμα. “Σύμμαχος” στην υπόθεση αυτή είναι τόσο η επιθυμία του Σούλη Παπαδόπουλου που πιστεύει πολύ σε αυτόν και ουσιαστικά τον προορίζει για βασικό στην προσπάθεια αντεπίθεσης των κίτρινων, αλλά και ο Ανδρέας Τάτος, με τον οποίο ο Βλαχοδήμος γνωρίζεται καλά από τον Ολυμπιακό και θα επιχειρήσει να του εξηγήσει για ποιους λόγους ο Άρης είναι μια καλή ευκαιρία για την καριέρα του.

Οι κίτρινοι είναι σε φάση αναμονής και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

To Top