Δεν… κρατιέται ο Ζέρβας! «Θα βάλω τα δυνατά μου για το πρότζεκτ της νέας Τούμπας»

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν… κρατιέται! Αφού έδωσε το παρών στην γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ, ως ενεργό μέλος του, μεταξύ άλλων μίλησε για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στην Τούμπα, το οποίο θα χτιστεί μετά την δωρεάν παραχώρηση 30 στρεμμάτων από το δημόσιο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ τόνισε:

«Η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και τον ΑΣ είναι δεδομένη. Ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό θα υπάρχει και η σχετική μέριμνα από τη νέα διοίκηση του δήμου.

Στο μεγάλο πρότζεκτ της Τούμπας και στην ανάπλαση της περιοχής θα βάλω τα δυνατά μου».

Σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το παρελθόν είπε: «Βρισκόμαστε σε ήρεμα νερά, σε εποχές επιτυχίας. Και αυτό οφείλεται στη νοικοκυροσύνη του συλλόγου μας. Εύχομαι αντίστοιχες επιτυχίες και στις άλλες ομάδες της πόλης».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, που είπε: «Σήμερα όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι ευτυχισμένοι. Είμαστε νταμπλουχοι και δε μας το στέρει κανένας Προχωράμε για το επόμενο μεγάλο όνειρο το γήπεδο. Έχουμε την απόφαση του Δήμου για να προχωρήσουμε οπως και από τον Περιφερεια. Πρέπει να τρέξουν πολλά, πρέπει να γίνουν πολλές ρυθμίσεις αλλά έχουμε και το Δήμαρχο στο πλευρό μας

Θα μιλήσω για ποτέ όταν ξεπεράσουμε τα διαδικαστικά. Αν τελειωσουν πριν το τέλος του έτους μετά είναι θέμα χρημάτων που για τον ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβλημα με τον μεγαλομέτοχο τότε μπορούμε να μιλάμε για υλοιποίηση του έργου σε λιγότερο από δύο χρόνια

Για το αν θα κάνει αυτός τα εγκαίνια: «Ελπίζω μέχρι τότε να έχει βρεθεί ένας νέος άνθρωπος κι εγώ να έχω ολοκληρώσει τη θητεία μου».

To Top