Δεν… κρατιόταν πάλι ο Κουλουχέρης αλλά πέφτει στον “τοίχο” της προσωρινής διαταγής! Άλλοι τέσσερις στην… ουρά

Δεν έχασε χρόνο ο Θέμης Κουλουχέρης και σχεδόν αμέσως μετά την απόφαση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής κινήθηκε σε βάρος του Άρη, ζητώντας για μια ακόμη φορά αφαίρεση βαθμών! Αλλά πέφτει στον… “τοίχο” της νέας προσωρινής διαταγής που εξασφάλισε την Τρίτη ο Άρης!

Ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Πανιωνίου (πρέπει να κατέχει το… ρεκόρ αιτήσεων αφαίρεσης βαθμών σε βάρος των κίτρινων) κατέθεσε και νέα αίτηση για τη μη καταβολή δυο δόσεων Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου (19.000 ευρώ). Η υπόθεση εκδικάζεται την επόμενη εβδομάδα, αλλά οι κίτρινοι σε αυτή τη φάση τουλάχιστον ως τις 24 Μαρτίου έχουν “ασπίδα” προστασίας.

Στην… ουρά περιμένουν και άλλοι τέσσερις παίκτες. Aπό το διαιτητικό της ΕΠΟ εκδόθηκαν οι αποφάσεις στις αιτήσεις επιβολής ποινών από τους Τόχα, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία και Αραβίδη. Και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος, αφού πρέπει να καταθέσουν πρώτα αίτηση ενεργοποίησης (π.χ. Κουλουχέρης), να οριστεί δικάσιμος να βγει η απόφαση και στη συνέχεια να εκτελεστεί.

Οι παραπάνω παίκτες δεν είναι οι μόνοι αφού υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις μάνατζερ ή παικτών (Σανκαρέ, Φατί, Καστίγιο, Ντίκο) που είναι επίσης στην… ουρά.

To Top