Δεδομένη η απογοήτευση, παίρνει μέτρα η τεχνική ηγεσία του Άρη…

Δια στόματος Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς πέρασε προς τα έξω η απογοήτευση της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για την εμφάνιση των παικτών στην Φλώρινα, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης…

Ο Μαυροβούνιος βοηθός το είπε ξεκάθαρα στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής: “Δουλεύουμε καθημερινά και δεν είναι κάτι που θέλουμε αυτές οι εμφανίσεις. Για πολλά έχω παράπονο”.

Δεδομένη και η απογοήτευση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που ετοιμάζεται να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου να μην εμφανίσουν ίδιο πρόσωπο οι παίκτες του Άρη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια.

Τις έντονες παρατηρήσεις του 58χρονου τεχνικού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Φλώρινα εισέπραττε συνεχώς ο Σιντί Σανιά, από τον οποίο ο Καλαϊτζίδης έχει φοβερά παράπονα. Όπως επίσης και από τον παρτενέρ του στο κέντρο, Καλογέρη.

Το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα είναι κάτι που θα γίνει εν μέρει αντιληπτό από τις πρώτες σημερινές δοκιμές. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο δίδυμο στα χαφ αποτελεί τις περισσότερες φορές τον αδύναμο κρίκο της ενδεκάδας του Άρη…

To Top