ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Δεν μας έχει ενημερώσει κανένας για μπαράζ”

Ο Δημήτρης Σαμαράς, μίλησε για τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση του Άρη, την πληροφόρηση που έχουν οι παίκτες για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν οι κίτρινοι, αλλά και το δικό του μέλλον με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Yellow Radio 92,8:

Για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις ακριβώς ένα μήνα μετά: «Δόξα τω Θεώ μας δόθηκαν αρκετές μέρες να ξεκουραστούμε. Είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε δουλειά. Στο τηλεφώνημα που μας έγινε δεν μας είπαν τίποτα για τη σημερινή μέρα, παρά μόνο ότι θα μαζευτούμε και θα κάνουμε προπόνηση».

Για την πληροφόρηση που έχουνε ως ποδοσφαιριστές του Άρη για την επόμενη μέρα: «Δεν μας έχει ενημερώσει κανένας για το εάν θα γίνουν αγώνες μπαράζ. Η πληροφόρηση που έχουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι από τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες. Ότι ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι, ξέρουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Πάντως και εγώ και όλα τα παιδιά είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Άρης θα καταφέρει του χρόνου να είναι στη Φούτμπολ λιγκ και να επιστρέψει επιτέλους σε επαγγελματικό πρωτάθλημα».

Για την παρουσία του στη νέα ομάδα που θα χτίσει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τη Φούτμπολ λιγκ: «Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή, έχουμε κάνει μία συζήτηση, όπου μου έκανε πρόταση να βρίσκομαι και στη νέα ομάδα. Αν ανέβει και στη Β’ Εθνική. Αλλά αυτό έμεινε μόνο στα λόγια, δεν υπάρχει ακόμη η απόφαση για την κατηγορία για να προχωρήσουμε σε συμφωνία».

Για την παρουσία του Μπάμπη Τεννέ: «Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ μαζί του ποτέ. Τον γνωρίζω μόνο σαν αντίπαλο προπονητή. Ο κ. Τεννές έχει ένα όνομα σ’ αυτήν την κατηγορία και όλοι του το αναγνωρίζουν. Σίγουρα θα μας βοηθήσει και αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

 

To Top