“Δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Άρη! Μακάρι να μείνω και την επόμενη χρονιά”

Την πεποίθηση του ότι ο Άρης θα καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ εξέφρασε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Μάουρο Πόι.

Ο Αργεντινός μίλησε στην εφημερίδα “Goal” για την απόφαση του να έρθει στον Άρη, την οποία δεν μετάνιωσε λεπτό, αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

«Περνάω καλά, έχω μάθει και τη γλώσσα, ο γιος μου γεννήθηκε και μεγαλώνει εδώ, όμως πάντα υπάρχει νοσταλγία για την πατρίδα», τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με την απόφασή του να αγωνιστεί στον Άρη εξηγεί: «Όταν μου έγινε πρόταση από τον Άρη είπα αμέσως “ναι”. Έπαιξα πολλά χρόνια στη Super League, όμως το όνομα του Άρη είναι πολύ δυνατό, δεν με πείραζε που θα έπαιζα Γ΄ Εθνική. Δεν μετάνιωσα για την απόφαση που πήρα. Ακόμη και στα δύσκολα, εδώ καταλαβαίνεις πως παίζεις σε μεγάλο σύλλογο».

Τον ρωτήσαμε τι είναι αυτό που απολαμβάνει στον Άρη και η απάντησή του μας εξέπληξε: «Στον Άρη, όπως και σε κάθε μεγάλη ομάδα, υπάρχει πίεση. Εμένα μου αρέσει αυτό. Με κάνει να μην ξεχνάω πως υπάρχουν απαιτήσεις. Η ήττα εδώ δεν γίνεται εύκολα αποδεκτή από κανέναν… Έτσι είναι όταν κάνεις πρωταθλητισμό».
Για το μέλλον λέει: «Ο στόχος της ανόδου είναι στο μυαλό όλων μας, πιστεύω πως με τη βοήθεια του κόσμου που πάντα μας συμπαραστέκεται θα τα καταφέρουμε και μακάρι να παραμείνω και την επόμενη χρόνια».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Καμπανιακό, ο Πόι λέει: «Δεν ήμουν παρών στο παιχνίδι που χάσαμε εκτός έδρας, μου έχουν πει πως είναι καλή ομάδα, θα έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη».

To Top