“Δεν με νοιάζουν οι καρέκλες, η εταιρεία μου θα παραμείνει χορηγός του Άρη”

Ο Παύλος Ζουλιάμης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το δ.σ. της ΚΑΕ Άρης και ξεκαθάρισε πως η εταιρεία του θα παραμείνει χορηγός της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Το πρώην μέλος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ μίλησε στο sentragoal.gr και αρχικά τόνισε πως «οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κρατούν δυστυχώς για μεγάλο διάστημα μακριά από την Θεσσαλονίκη κι ως εκ τούτου δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στον ρόλο μου στο συμβούλιο. Οι σχέσεις μου με τον Άρη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης παραμένουν άριστες. Σας ανακοινώνω μάλιστα ότι η εταιρεία μου θα παραμείνει χορηγός της ΚΑΕ και ήδη έχω δώσει εντολή ώστε να συνταχθεί η σύμβαση χορηγίας για την σεζόν 2013-14», δήλωσε  κ. Ζουλιάμης που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει καταθέσει σχέδιο εξυγίανσης για την ΚΑΕ Άρης: «Η ΚΑΕ έχει μετόχους, έχει ιδιοκτήτες. Από εκεί και πέρα ,όποιος επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα μπορεί να το κάνει όπως το έκανα εγώ με την μορφή χορηγίας κι ας μην υπάρχει καμία ανταποδοτικότητα. Η υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 γεννά πολλές υποχρεώσεις, αν δεν είσαι συνεπής απέναντι σε κάποιον αυτός έχει θεωρητικά την δυνατότητα να προξενήσει μεγάλη ζημιά στην εταιρεία.

Εγώ είμαι της άποψης πώς όταν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε ένα σπίτι ή το γκρεμίζεις και το κατασκευάζεις ξανά ή το ανακαινίζεις. Λαμβάνοντας αυτά τα δεδομένα υπόψη, κατέθεσα δυο προτάσεις , σχέδια εξυγίανσης της ΚΑΕ και το ένα από αυτά περιελάμβανε την μετοχική εμπλοκή της εταιρείας μου όπως και δυο άλλων εταιρειών. Οι μέτοχοι δεν έδειξαν να συμφωνούν με αυτή την προοπτική», είπε ο κ. Ζουλιάμης και κατέληξε πώς: «Μελλοντικά δεν αποκλείεται να επιδιώξω την μετοχική μου εμπλοκή στην ΚΑΕ Άρης. Δεν με νοιάζουν οι καρέκλες, δεν θέλω να το παίζω πρόεδρος, θέλω να βοηθήσω».

To Top