Δεν μπήκε στο Χολ Οφ Φέιμ ο Γκάλης, επιλέχτηκε ο Όσκαρ Σμιτ!

Πριν από λίγα λεπτά η Επιτροπή του Χολ Οφ Φέιμ στο Σπρίνγκφιλντ ανακοίνωσε τις προσωπικότητες που κατάφεραν να εισαχθούν στο “Μουσείο του Μπάσκετ” το 2013. Ανάμεσα σε αυτές, δυστυχώς, δεν βρίσκεται ο Νίκος Γκάλης, γιατί η επιτροπή που ασχολήθηκε με την συγκεκριμένη κατηγορία επέλεξε τον Όσκαρ Σμιτ.

Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Χολ Οφ Φέιμ, ο Όσκαρ Σμιτ κέρδισε τελικά την θέση στο Μουσείο του Μπάσκετ από τους υπόλοιπους 12 υποψηφίους, μεταξύ αυτών και του Νίκου Γκάλη. Εκτός του Βραζιλιάνου σταρ, εκλέχθηκαν απευθείας στο Χολ Οφ Φέιμ για την “τάξη 2013” οι Ρότζερ Μπράουν, Έντγουϊν Χέντερσον, Ρίτσαρντ Γκουερίν και Ρας Γκράνικ.

Επίσης ανακοινώθηκε η τελική 12αδα υποψηφίων από την Αμερική, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι παίκτες Μορίς Τσικς, Τιμ Χάρνταγουεϊ, Σπένσερ Χέιγουντ, Μπέρναρντ Κινγκ, Γκάρι Πέιτον και Μιτς Ρίτσμοντ, οι προπονητές Τομ Χέινσον, Γκάι Λιούις, Ρικ Πιτίνο και Τζέρι Ταρκάνιαν, η παίκτρια Ντάουν Στάλεϊ και η προπονήτρια, Σίλβια Χάτσελ. Για να μπει κάποιος από τους 12 προαναφερθέντες στο Χολ Οφ Φέιμ απαιτείται να πάρει 18 από τις 24 ψήφους της Επιτροπής Τιμών. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο φάιναλ φορ του NCAA στις 8 Απριλίου.

 

 

To Top