Δεν μπαίνει σε διοίκηση ο Κούης, ανοιχτός σε έναν ευρύ εξωδιοικητικό ρόλο

Η παρουσία του Ντίνου Κούη στο δείπνο της Τετάρτης πυροδότησε σενάρια ενεργοποίησής του στα διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ Άρης, ειδικά μετά την αρνητική τοποθέτηση του Σταύρου Λαμπριάκου να μετέχει στη διοίκηση πρωτοδικείου που σύντομα θα σχηματιστεί.

Ο βετεράνος του Άρη παραβρέθηκε δίπλα στην ομάδα για συμβολικούς λόγους σε μια δύσκολη εποχή για τους κίτρινους. Η παρουσία του και μόνο είναι σημαντική για τους νεαρούς παίκτες του Άρη, καθώς είχαν απέναντί τους πρόσωπα που έχουν γράψει κάποιες από τις λαμπρότερες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου (Κούης, Βένος, Μπαλής).

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ενεργής εμπλοκής του Ντίνου Κούη στο νέο διοικητικό σχήμα, οι πληροφορίες που απορρέουν από το περιβάλλον του αναφέρουν πως δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Οι λόγοι που θα απέρριπτε το ενδεχόμενο αυτό είναι καθαρά προσωπικοί καθώς ο ίδιος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με κάθε τρόπο σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, αλλά με τον τρόπο που μπορεί να φανεί περισσότερο χρήσιμος.

Συζητήσεις με τους παράγοντες της ΠΑΕ επ’ αυτού δεν έχουν γίνει, ωστόσο θα ήταν ανοιχτός μόνο στο ενδεχόμενο να βοηθήσει εξωδιοικητικά, δηλαδή με την φυσική του παρουσία στα κέντρα των αποφάσεων (π.χ. Σούπερ λίγκα, ΕΠΟ) μια και αποτελεί από ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα και αποδεκτά πρόσωπα του Άρη στο ευρύ κοινό.

 

To Top