“Δεν μπορεί να λακίσει κανείς από αυτόν τον αγώνα για τον Άρη”

Μαζική παρουσία στις κάλπες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη ζήτησε η διοικούσα επιτροπή του Φορέα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα. “Κανείς δεν πρέπει να λακίσει από αυτόν τον αγώνα”, επεσήμανε ο προεδρεύων, αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρη, Κώστας Ευθυμιάδης.

Παρόντα στην συνέντευξη ήταν τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής: Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (Πρόεδρος), Μάκης Καργιώτης (Αντιπρόεδρος), Χρήστος Κώτσης (Μέλος), Ευαγγελία Μπακόλα (Γραμματέας) και Ελεάννα Ιωαννίδου (Μέλος).

Αρχικά ο κ. Ευθυμιάδης εξήγησε πως “η νέα διοίκηση (της ΠΑΕ) με ενημέρωσε σήμερα πως θα είναι διοίκηση πρωτοδικείου. Σας διαβεβαιώ, επειδή μιλάω καθημερινά μαζί τους, ότι έχουν αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις. Υπάρχει ένα κώλυμα, γιατί θα πρέπει να οριστεί εκπρόσωπος από τον ΑΣ και της Κοινωνία Μελών για να συνέλθει σε Σώμα η νέα διοίκηση. Αυτοί διαχειρίζονται τις τύχες και προς τα που θέλουμε να πάει το καράβι”.

Για τις εκλογές τόνισε πως: “πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο, για να είναι πιο διαδεδομένο το κάλεσμα. Είναι κρίσιμες οι εκλογές. Σήμερα υπάρχουν 2.100 οικονομικά τακτοποιημένοι, αλλά αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί μέσα από την αγορά διαρκείας. Είναι η διαδικασία των διαρκείας γνωστή και ένα ποσοστό πηγαίνει στη Κοινωνία Μελών. Χθες είχαμε μια επαφή ως προσωρινή διοίκηση με την εφορευτική επιτροπή. Είχε αναθέσει στον κ. Βαλεργάκη που παραδοσιακά είναι πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, αλλά δεν ήθελε να είναι αυτός σε αυτές τις εκλογές” και πρόσθεσε: “Δεν έχουμε περιθώρια ούτε για μεμψιμοιρίες, ούτε για αντεγγκλίσεις. Οφείλουμε όλοι να αγκαλιάσουμε τις διαδικασίες και να πάμε μπροστά αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Δεν μπορεί να λακίσει κανείς από αυτόν τον αγώνα. Όλοι πρέπει να βάλουμε λίγο νερό στο κρασί μας, για να σώσουμε το σπίτι μας”.

Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των συνδέσμων να βρουν χρήματα, που παραμένει ενεργή και εντείνεται καθημερινά: “Θέλω να ευχαριστήσω και κάθε προσπάθεια που γίνεται για εξεύρεση χρημάτων και ιδιαίτερα το συνδεσμικό κίνημα. Αυτή η διαδικασία δεν έχει σταματήσει, είναι σε ισχύ ακόμα. Κάνουμε έκκληση να πάει ο οποιοσδήποτε να καταθέσει χρήματα. Πρέπει να κρατήσουμε όρθιο το οικοδόμημα. Πρέπει να γίνουμε όλοι στρατιώτες του Άρη, να συστρατευτούμε σε ένα παναρειανό στράτευμα για να σώσουμε τον σύλλογο”.

 

To Top