ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δεν μπορεί να μη δεν στηρίζεται (και) στους ξένους αυτός ο Άρης

Ο Άρης είναι μια ομάδα που δεν χτίστηκε με… περιορισμένο μπάτζετ, παρά τα σοβαρά προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο. Αυτή η ομάδα δεν γίνεται να μην δεν στηρίζεται περισσότερο στους ξένους και να τα περιμένει σχεδόν όλα από τους Έλληνες παίκτες της.

Ορθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν κοιτάει… εθνικότητες και χρησιμοποιεί αυτούς που θεωρεί ότι θα του κάνουν τη δουλειά, αλλά μετά από εννέα επίσημα παιχνίδια υπάρχει ένας ξένος που έχει μηδενικό χρόνο συμμετοχής (Ντεμέτρις Μοράντ), υπάρχει ένας ξένος που είναι ποιοτικός, αλλά δεν αντέχει σε αυτούς τους ρυθμούς λόγω τραυματισμών (Πέτγουεϊ), υπάρχει ένας ξένος που έχει παίξει στο ΝΒΑ, αλλά συνήθως είναι… αόρατος (Γουίβερ), υπάρχει ένας ξένος που παίζει σε λάθος θέση (Βον), υπάρχει ένας ξένος που για έναν αδιευκρίνιστο λόγο δεν αξιοποιείται όπως στο ξεκίνημα (Μπένσον) και υπάρχει ένας ξένος που στον ρόλο του ανταποκρίνεται επαρκώς (Μπελ).

Ο Μοράντ δεν πάτησε παρκέ χθες. Ο Πέτγουεϊ αγωνίστηκε 13:30. Ο Γουίβερ βρέθηκε στο γήπεδο για 12:36, ο Μπένσον μόλις για 14:34. Μόνο ο Βον (25:48) και ο Μπελ (29:45) έπαιξαν “κανονικά”. Για τον πρώτο έπαιξε ρόλο και η απουσία του Γιάννη Αθηναίου. Στο ίδιο παιχνίδι ο Φλιώνης έπαιξε 23:38, ο Τσαϊρέλης 28:21, ο Μούρτος 20:53 και ο Βασιλόπουλος 25:10!

Ο Άρης πρέπει να πάρει περισσότερα από τους Αμερικανούς του. Το μπάτζετ που έχει δημιουργήσει το… επιβάλλει αυτό. Είναι κάτι που σαφώς θα πρέπει να προβληματίσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

To Top