Δεν μπορεί να συνέλθει από τη ληστεία ο Σέρχιο Ράμος

Μετά από μία σπουδαία καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Σέρχιο Ράμος, αποφάσισε να επιστρέψει στην Σεβίλη, όπου κατά πάσα πιθανότατα θα «κρεμάσει τα παπούτσια του».

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αρχίζει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό, ο 37χρονος Ισπανός, υπέστη πρόσφατα ένα αναπάντεχο σοκ, όταν διαπίσωσε ότι έπεσε θύμα ληστείας, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Λανς για το Champions League. Το σοκ για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό ήταν ισχυρό, δεδομένου ότι ναι μεν η σύζυγός του βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, όμως τα τέσσερα παιδιά τους ήταν παρόντα στον χώρο της ληστείας, μαζί με τις νταντάδες τους την ώρα του συμβάντος.

Οπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», η Πολιτοφυλακή ερευνά τους υπεύθυνους ασφαλείας του ποδοσφαιριστή γιατί οι διαρρήκτες μπήκαν πολύ αθόρυβα στο σπίτι του όπου έκλεψαν τέσσερα πολυτελή ρολόγια, κάποια αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Αρα εικάζεται ότι κάποιο πολύ κοντινό πρόσωπο στην οικογένεια, θα μπορούσε λοιπόν να έχει προδώσει το ζεύγος Ράμος. Μάλιστα, μιλώντας στην «AS», στενός φίλος του παίκτη, εκμυστηρεύθηκε ότι ο Ράμος είναι «φοβισμένος» και ότι εξόπλισε το σπίτι του με ένα νέο σύστημα ασφαλείας.

To Top