ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Γκάμα! Το σοκ, η εγχείριση και η στήριξη από παντού!

Ο Μπρούνο Γκάμα δεν μπορεί να πιστέψει την μεγάλη ατυχία που τον “χτύπησε”, ακόμη και τώρα, ακόμη και δυο μέρες μετά. Ο σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) στον αγώνα με την Λαμία έχει πραγματικά σοκάρει τον Πορτογάλο επιθετικό του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως έχει συζητήσει με συμπαίκτες του, αλλά και φιλικά πρόσωπα, είναι στενοχωρημένος από το ατυχές γεγονός, περιμένοντας άλλωστε και ο ίδιος, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να οδηγήσει τον Άρη σε καλύτερες αγωνιστικά μέρες, αναγνωρίζοντας τις υψηλές προσδοκίες που είχαν όλοι από αυτόν.

Ταυτόχρονα βέβαια, παρά το σοκ του τραυματισμού, ο Γκάμα δείχνει πεισμωμένος και αποφασισμένος να το ξεπεράσει και να κοιτάξει μπροστά. Ο ίδιος μιλώντας τόσο με τους παράγοντες του Άρη, όσο και με το τεχνικό και ιατρικό τιμ, έχει κάνει γνωστό ότι θέλει μερικές μέρες για να ηρεμήσει και να καθαρίσει το μυαλό του, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αν θα κάνει εγχείρηση ή όχι.

Αυτό θα αποφασιστεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αφού μιλήσει και με την οικογένεια του, ούτως ώστε να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για τον ίδιο στο θέμα της αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του. Η εγχείριση -η οποία φαντάζει και η πιο πιθανή εξέλιξη- θα τον αφήσει 6-8 μήνες εκτός δράσης, εκτός κι αν αποφασίσει να κάνει μια συντηρητική αγωγή δυο μηνών και μετά να δει την πορεία του τραύματος του. Το τελευταίο μοιάζει να συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, αλλά σε κάθε περίπτωση, θέλει να πάρει μια απόφαση με “καθαρό μυαλό”.

Την ίδια ώρα δεν κρύβει την έντονη συναισθηματική του φόρτιση από τα μηνύματα στήριξης που έχει δεχθεί, σχεδόν από παντού. Από τους συμπαίκτες του στον Άρη, από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και από την Πορτογαλία και όχι μόνο, από παλιούς συμπαίκτες και συνεργάτες που του δίνουν ψυχολογική δύναμη και του εύχονται ταχεία ανάρρωση.

To Top