ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν μπορούν να το χωνέψουν…

Να μην θες να ασχοληθείς κι όμως να μην σ΄αφήνουν σε ησυχία. Υπόνοιες για το πως κερδίζει ο Άρης τα ματς, άφησε σε συνέντευξή του, ο «Μέσι των φτωχών», όπως τον αποκαλούσαν κάποτε, Βασίλης Κουτσιανικούλης.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο ποδοσφαιριστής που έμεινε… αιώνιο ταλέντο και του οποίου η καριέρα βρίσκεται σε μόνιμη κατηφόρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μία που τον μάθαμε, τον Βασίλη Κουτσιανικούλη -τότε στον Εργοτέλη και αργότερα στον ΠΑΟΚ- μία που τον ξεχάσαμε μετά. Παίζει, όμως, στον ΟΦΗ.

Δεν βλέπει τις εχθρικές διαιτησίες εις βάρος του Άρη. Γι αυτές ούτε λόγος. Μάλλον γιατί τον ενοχλεί και τον ίδιο, αλλά και όλους στην ομάδα του Ηρακλείου, πως δεν μπορούν με τίποτα να φτάσουν τον Άρη, παρά τα «εμπόδια» που θέτουν στους «κιτρινόμαυρους».

«Αν δούμε το πώς παίρνει τα παιχνίδια ο Άρης, γιατί τώρα τελευταία βλέπουμε πολλά και διάφορα και πως τα παίρνουμε εμείς, υπάρχει διαφορά. Ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή τα παίρνουν όλα τα παιχνίδια πολύ πιο δίκαια», είπε και γέλασαν μέχρι και οι… πέτρες!

Αυτή είναι η γραμμή που τους έχει δοθεί πλέον. Σε ομάδα και ΜΜΕ στο Ηράκλειο. Να μιλούν, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν με τον Άρη.

Δυστυχώς, οι Κυριακές τους θα παραμείνουν μαύρες…

To Top